Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

ITB is sinds 1979 gespecialiseerd in het leveren van persen en persautomatiserings- systemen aan de industrie. Met onze machines worden onderdelen geproduceerd voor uiteenlopende industrieën, waaronder de automotive- en elektronische industrie. Ook voor de productie van onderdelen voor de bouwsector, de kunststof- en witgoedindustrie, wordt veelvuldig gebruik gemaakt van onze systemen. Ons klantenbestand is zeer divers, evenals ons producten- en dienstenpakket.

Maatwerk/productie

ITB werkt samen met een aantal gerenommeerde leveranciers die zijn geselecteerd op kwaliteit, service en leveringsbetrouwbaarheid. Ook beschikken we met onze Duitse dochteronderneming AMT Anlagen und Maschinen Technik GmbH over een eigen productievestiging waar de machines met behulp van moderne 3D-CAD-systemen (Autodesk Inventor) worden ontwikkeld. Hier worden o.a. haspels, richtmachines, aanvoersystemen, assen en speciaalmachines geconstrueerd en gefabriceerd. ITB biedt voor elk productieproces een klantgerichte oplossing.

Continuïteit

Uw planning hangt samen met de betrouwbaarheid van uw machines. ITB biedt u bedrijfszekere oplossingen want ondanks de enorme diversiteit van ons klantenbestand hebben al onze afnemers eenzelfde eis: continuïteit in het productieproces.

Download hier de algemene ITB brochure: ITB brochure